15 Nisan 2016 Cuma

Forum Önsöz - Yazım ve Yorum Kuralları



İZLEYİCİ YORUM PAYLAŞIM PLATFORMU


Platformun amacı, açıklamak isteyipte uygun ortam bulamadığınızdan dile getiremediğiniz düşüncelerinizi, duyduğunuz yada şahit olduğunuz bu kadarda olamaz dedirten olaylar hakkındaki fikirlerinizi, Felsefe-Siyaset-Ekonomi-Tarih-Edebiyat ve benzeri dallardaki birikimlerinizi Tartışmalı Yorumlar içerisinde paylaşıma açmaktır.

NOT : Paylaşım sayfamızda mevcut konu üzerinde yorum yapabileceğiniz gibi, tamamen ayrı bir konu üzerinde birikimlerinizi "YENİ KONU" başlıklı yorumunuz ile yayınlayabilirsiniz. Yeni konunuz, başka bir sayfada paylaşıma ve tartışmaya açılacaktır.

YENİ KONU  yada MEVCUT KONU İLE İLGİLİ YORUMLARINIZI “Yorum Gönder” İMLECİNİ TIKLAYIN ve KAYDEDİN.

ÖNEMLİ :
Yasalarca suç sayılabilecek konularla, kişileri ve kurumları aşağılayıcı, hakaret niteliği taşıyan, adab dışı yorumlar meri kanunlar gereğei yasaktır ve yayınlanmaz.
Yazışmalarda nezaket kurallarına dikkat gösterelim, ifade şeklinin, kişinin kültür seviyesini ve değerini yansıtacağını gözardı etmiyelim.

                  ******************************************************************************


YAZIM ve YORUM Kuralları :

Yorumları ile katkıda bulunan Tüm Site İzleyicileri , Aşağıdaki Kuralları okumuş,kabül etmiş ve yazılarından ötürü doğacak Yasal Tüm Sorumlulukları üzerine Almayı taahhüt etmişsayılırlar.

YASAL KURALLAR :

1)TC.Yasalarının suç saydığı fiillere uyan ve Atatürk İlke ve Dev-rimlerine karşı olacak her türlü Yazı-Makale Resim v.s.gibi yayınların yayınlanmak üzere gönderilmesi, Bölümlere kaydı veya yorumlanması.

2)Kişileri veya kurumları küçük düşürücü,aşağılayıcı ve hakaret niteliği taşıyan adab dışı konularla porno içerikli yayınların yayınlan-ması,

3)Telif hakkı belirtilmiş ve korunmaya alınmış eser bilgi vs.yayınlan-ması,4)Sitenin ana dili Türkçedir,Türkçeden başka herhangi bir dil kullanılması,
YASAKTIR.

KULLANIM KURALLARI:

1)Sitemizin ana karekteristiği, (Editörden) Kategorisindeki ÖnSöz’de Belirtildiği gibi Siyasal-Ekonomik-Güncel ve benzeri konularla, Mizah-Resim-Video gibi birikimlerin ve düşüncelerin İzleyicileri-miz arasında Paylaşımıdır.

2)Yazışmalarda nezaket kurallarına dikkat gösterelim, ifade şeklinin, kişinin Kültür seviyesini ve değerini yansıtacağını gözardı etmiyelim.

3)MSN Adresleri ve IP No.ları gizlilik esasına göre bizde saklı kalmak-ta olup, herhangi bir Hukuki durumda, talep edilirse sadece İlgili Adli Mercilere verilir, Başka hiç bir Özel veya Tüzel Kişiliklerce paylaşılmaz.

BELİRTİLEN KURALLARA UYULMAMASI DURUMUNDA, MESAJLARIN BİR KISMI VEYA TAMAMI SİLİNEBİLİR, ÜYELER BANLANABİLİR YADA İKAZLARA RAĞMEN SONUÇ ALINMAZSA YASAKLANABİLİR.

Sorunsuz bir şekilde Güven ve Dost luk duyguları içerisinde bilgi paylaşımıUmuduyla…
Saygılar.. Yönetim.


          *******************************************************************************






Bizi Takip Edin

Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder